Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bewindvoering

Stichting iXzelF wil haar financiering voor haar cliënten en de geboden zorg veilig stellen. Wonen binnen stichting iXzelF betekent dat bewindvoering en PGB beheer een voorwaarde is. Dit om belangenverstrengeling te voorkomen. Sterker nog, stichting iXzelF wil de financiën van de bewoner niet eens weten. Dit om alles zuiver en transparant te houden.

Daarom werken wij als organisatie samen met bewindvoerders. Door jarenlang in het werkveld te staan, merken we in de huidige praktijk dat juist deze kwetsbare groep vaak open staat voor verleidingen waardoor financiële chaos kan ontstaan. De kosten voor bewind worden (na gelang draagkracht financiën meestal) betaald uit de aanvraag voor bijzondere bijstand.

De bewindvoerders waar wij mee samenwerken zijn:

Contact

 

Intake

Lees verder

 

Benutten van mogelijkheden

Lees verder

 

Bewindvoering

Lees verder

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren